Møldrup Fuglsang

Sig farvel til IT-bøvl og goddag til en digital rejse

Ydelser

Jeg er specialiseret i at automatisere manuelle processer. Kan du genkende billedet af, at du og dine medarbejdere bruger alt for lang tid på manuelle processer? Måske benytter I et Excel-ark, som for længst er blevet for langt og kompliceret?

Manuelle processer er ofte opslidende, besværlige og tidskrævende. Med den rette digitale løsning kan du frigive energi hos dine medarbejdere, skabe en nem kommunikation mellem afdelinger, samle informationer ét sted og i sidste ende skabe en mere effektiv forretning.

Jeg kan hjælpe dig og din virksomhed med at skræddersy et digitalt system, som hjælper jer af med tidskrævende manuelle processer. Ring eller skriv til mig, så tager vi en snak om de udfordringer, som I ønsker at løse digitalt.

Jeg tilbyder også hjælp til en lang række andre it-tekniske løsninger:

  • Jeg kan opbygge hjemmesider fra bunden og mestrer både front- og backend. Hvis du har en idé til et projekt, der kræver en hjemmeside, eller du ønsker at forny din eksisterende hjemmeside, så hjælper jeg dig gerne med alt fra struktur, features og design.

  • Jeg kan oprette webshops, så du kan sparke gang i dit næste digitale væksteventyr. Mangler du en webshop, der fremviser dine produkter til verden og samtidig er nem at navigere i? Jeg hjælper dig med at opbygge en onlinebutik, der passer lige til dit behov. Jeg anvender typisk umbraco og vendr.

  • Jeg kan naturligvis også hjælpe dig med alverdens andre udviklingsopgaver. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du går med tanker om at optimere din virksomhed digitalt – uanset omfanget og størrelsen på opgaven.

  • Jeg tilbyder en unik serviceaftale til alle mine samarbejdspartnere. Jeg arbejder ud fra princippet om ’growth-driven design’. Jeg ser ikke lanceringen af et nyt it-system som slutningen af en proces, men som starten på en ny digital rejse, der konstant er i bevægelse. En servicepakke hos mig indebærer vedligeholdelse, overvågning og opgradering af den leverede løsning samt en åben hotline, som du altid kan ringe til i tilfælde af uforudsete tekniske problemer. Servicepakken skaber tryghed for dig og dine medarbejdere og kan tilkøbes for et fast årligt beløb.

Kontakt

Mobil:

4232 3000

CVR :

4187 4643

© Copyright 2024 Møldrup Fuglsang